Općina Zdenci razvija se u pravom smjeru: Župan Igor Andrović obišao radove na području općine

Župan Igor Andrović, njegov zamjenik Marijo Klement, saborska zastupnica Vesna Bedeković i pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ Bojan Mijok te gradonačelnik Orahovice Saša Rister u pratnji načelnika Tomislava Durmića i predsjednika općinskog Vijeća Jurice Kirisa, obišli su na području općine Zdenci općinske investicije i radove.

Načelnik Tomislav Durmić predstavio im je radove na uređenju fasade, odnosno energetsku obnovu Doma kulture u Zdencima, zatim novouređeni i otvoreni ribički dom za potrebe Športskog ribolovnog društva ”Linjak” kao i odrađene zahvate na samim tablama ribnjaka, potom uređeni društvenim dom u Slavonskim Barama te na kraju i odrađene radove na postavljanju nove ograde i kućica za igrače na igralištu Jelsin Nogometnog kluba Sloga.

– Ovo je samo dio naših investicija, a radi se o jednom dijelu većih projekata koje smo odradili u proteklom periodu. Uređenje fasade Doma kulture je još u tijeku, a uz Dom kulture, kako je poznato, je i naše vatrogasno spremište uz koje uskoro planiramo izgraditi garaže za vatrogasna vozila te dodatne prostorije koje su potrebne našim vatrogascima. Obišli smo odrađene zahvate na tablama ribnjaka ŠRD-a ”Linjak” te novootvoreni Ribički dom koji je doista reprezentativan što naši ribiči i zaslužuju. U Slavonskim Barama smo potpuno uredili Društveni dom, a sada još preostaje potpuno uređenje kuhinje što će također biti vrlo uskoro. Na nogometnom igralištu Jelsin NK Sloga postavljene su nove kućice za igrače te nova ograda, tako da sada ovaj sportski kompleks ima sve što klub treba– rekao je načelnik Durmić.

Radove i investicije pohvalili su saborska zastupnica Vesna Bedeković te župan Igor Andrović:

– Lijepo je bilo danas proći općinom Zdenci i vidjeti što se sve napravilo u proteklom razdoblju. Načelnik Tomislav Durmić i njegov tim rade ogroman posao, realiziraju projekte i ostvaruju sve ono što je potrebno za normalan i što bolji život mještana općine Zdenci, pomažu udrugama koje su iznimno važan kotačić razvoja cijele općine i zaista svaka pohvala načelniku i njegovom timu za sve ovo. Naravno, Županija i ja osobno smo uvijek na raspolaganju, kao i naši saborski zastupnici, jer svi zajedno želimo razvijati svaku našu općinu i osigurati našim ljudima normalan, ugodan i siguran život, kao u urbanim, tako i u ruralnim područjima– rekao je župan Igor Andrović.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content