Ovog blagdanskog vikenda u Đurđevcu vas očekuje bogat program za sve generacije

Bogat sadržaj za Uskrsne blagdane pripremila je Turistička zajednica Grada Đurđevca u suradnji s brojnim udrugama.

Tako već u subotu, 30. ožujka s početkom u 10 sati ispred utvrde Stari grad u Đurđevcu kreće Hrvatska Sahara trail, utrka na dvije dionice kroz Park šumu Borik i Geografsko-botanički rezervat Đurđevački pijesci. 

Uskrsni ponedjeljak započet će Uskršnjom rekreativnom biciklijadom humanitarnog karaktera u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca i Turističke zajednice područja Dravski peski uz pokroviteljstvo Dergez trgovina i partnera. Okupljanje i start je od 10 sati ispred utvrde Stari grad, a u isto vrijeme u Domu kulture Đurđevac počinje svečano otvorenje 10. izložbe pisanica i likovnih radova “Uskrs u Đurđevcu 2024.”. Ovo je jednodnevna izložba pisanica-uskrsnih jaja uz sudjelovanje, udruga, ustanova i kreativnih pojedinaca, i izložba likovnih radova članova udruge “Peski-Art Đurđevac”.

Veliki moto susret i druženje na Uskrsni ponedjeljak počinje u 13 sati na prostoru Udruge MK Legenda u Međašnoj ulici. Za sve bajkere je pripremljen besplatan grah te koncert grupe Plagijat, a od 14.30 sati uslijedit će defile ulicama Đurđevca.

Od 15 sati na prostoru Park šume Borik počinje već tradicionalan Lov na uskršnja jaja, a za sve najmlađe posjetitelje osigurana je zabava uz napuhance, mini quadove i srednjovjekovne igre. A za svako pronađeno jaje osigurane su vrijedne nagrade.

Turistička zajednica poziva sve zainteresirane da u ugodnom druženju provedu ove blagdane u raznim aktivnostima i događajima na području grada Đurđevca.

(www.icv.hr, dm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content