Skupština Zajednice športskih udruga grada Orahovice: U 2024. godini cilj je dati još veću dimenziju i bolje rezultate u sportu

Zajednica športskih udruga grada Orahovice održala je svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj je prezentirala rad u prošloj 2023. te najavila plan aktivnosti u tekućoj 2024. godini.

Predsjednik Antun Grabovac istaknuo je kako je ZŠU krovna organizacija u sustavu sporta u gradu i teži vršiti svoju temeljnu zadaću, a to je pomaganje orahovačkom sportu i sportskim klubovima.

-Početkom protekle godine, a putem Javnog poziva za sufinanciranje javnih potreba u sportu, za koji je izdvojeno 92.905,98 eura, odlukom povjerenstva za ocjenu pristiglih prijava na spomenuti Javni poziv, kojih je ukupno bilo 14, shodno kriterijima i mjerilima za financiranje izvršena je raspodjela sredstava. Sredstva iz pričuve dodijeljena su klubovima na njihov zahtjev zbog povećanih troškova natjecanja i nabave opreme – rekao je između ostalog Grabovac te naglasio kako je Zajednica i kroz proteklu 2023. pomogla nizu sportskih manifestacija u gradu.

Predsjednik Grabovac kroz Plana rada naveo je da će u tekućoj godini biti nešto više novaca za orahovački sport nego prošle godine što će, kao je zaključio, zasigurno dati još veću dimenziju i bolje rezultate u sportu u gradu.

(www.icv.hr, vg)

Skupstina ZSU grada Orahovice 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content