Temeljni ogranak UHDDR Gornji Miholjac održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer je u Hrvatskom domu u Gornjem Miholjcu održana redovna godišnja izvještajna skupština Temeljnog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Gornji Miholjac.

Na početku skupštine sve nazočne članove i goste pozdravio je predsjednik temeljnog ogranka Željko Kolinger.

Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom šutnje, izabrano je radno predsjedništvo. Izvješće o radu ogranka u protekloj godini, kao i plan rada za tekuću, iznio je predsjednik Kolinger. I izvješće i plan rada jednoglasno su usvojeni od strane nazočnih članova.

Kolinger je tom prigodom članovima napomenu kako će jedan od značajnih projekata Temeljnog ogranaka UHDDR Gornji Miholjac biti uređenje jednog objekta u Gornjem Miholjcu za potrebe Udruge, te da se trenutno vode razgovori s predstavnicima Grada Slatine da im se taj objekt ustupi na korištenje kako bi mogli krenuti u uređenje istog. Također, predsjednik Kolinger je svim članovima te nazočnim gostima čestitao Uskrs.

Rad ove vrlo aktivne udruge pohvalili su gosti, predstavnici i predsjednici udruga sa slatinskog područja, kao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić, ujedno čestitavši Uskrs članovima TO UHDDR Gornji Miholjac.

Netom prije početka skupštine, gornjemiholjački dragovoljci i njihovi gosti položili su upaljene lampione uz spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u središtu mjesta.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content