TRANSFER ZONA Brazilac Vinícius novo je pojačanje Dinama iz Josipova

Proteklu nedjelju josipovački Dinamo prošao je u 4. kolo Kupa ŽNS Virovitičko-podravske županije pobijedivši na jedanaesterce NK Voćin, a da u Dinamu misle ozbiljno pokazuje i dovođenje nogometaša iz Brazila. Prvi je to put da je na ”Ciganku” došao jedan strani igrač, i to još Brazilac.

– Zadovoljan sam pobjedom u Kupu protiv Voćina, mada je bilo vrlo teško jer su Voćinčani jedna vrlo ozbiljna ekipa. Za nastavak drugog dijela nogometne sezone odlučili smo pojačati naše redove dovođenjem nekih pojačanja. Tako nam se pridružio Antun Dunković za kojeg ne bih trošio previše riječi, svi znaju tko je i koliko on vrijedi u svakoj ekipe za koju igra, a jučer nam je došao i jedan Brazilac, Matheus Vinícius. Radi se o desnom krilnom napadaču i nadam se da će nam biti pojačanje- ispričao nam je trener NK Dinama Darko Kupres.

– Mogu najaviti da bi nam se početkom sljedećeg tjedna trebao pridružiti još jedan nogometaš iz Brazila, ali ne znam što je po vokaciji. Inače, u dogovoru s trenerom Kupresom mi slažemo ekipu sa domaćim igračima za sljedeću nogometnu sezonu kako bi konkurirali za što više mjesto na tablici 1. ŽNL- rekao je predsjednik NK Dinamo Josipovo Dinko Brezec.

(www.icv.hr, adf, foto: NK Dinamo Josipovo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content