Uskrsni zec i ove godine posjetio brojne našičke mališane: Uživali u druženju, fotografiranju i slatkim poklonima

Danas (subota) je u Našicama na glavnom trgu održana dječja “Uskrsna radionica” koju su za brojne mališane i njihove roditelje, bake i djedove, pripremili Grad i Turistička zajednica grada Našica.

Kao i prethodne godine, zeki su se najviše obradovala djeca koja su ga ushićeno isčekivala, pjevala i pljeskala. Uz druženje i fotografiranje, djeci je dijelio i prigodne poklone.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba kazao je kako je lijepo vidjeti grad prepun razigrane djece u pratnji roditelja, baka i djedova.

-Danas je zaista prekrasan dan, naš grad je prepun razigrane djece, uistinu jedna jako lijepa slika Našica. Posebno je bilo lijepo čestitati Uskrs svoj djeci, roditeljima, bakama i djedovima. Ovo je tradicionalna “Uskrsna radionica” za naše mališane, ali i roditelje, bake i djedove i hvalevrijedna manifestacija u kojoj svi mogu uživati – izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba te naglasio kako ova manifestacija u blagdansko vrijeme svima donosi sreću i veselje.

Direktorica Turističke zajednice grada Našice Ines Resler rekla je kako se radionica sastoji od zabavnog programa, gdje se djeca mogu veseliti i plesati.

-Grad Našice i Turistička zajednica grada Našica već tradicionalno, kao i svake godine, organiziraju “Uskrsnu radionicu” koja se sastoji od zabavnog i zanimljivog programa. Svima smo zaželjeli sretan i blagoslovljen Uskrs i da se lijepo provedu i druže. Posjetili su nas tom prigodom Seka Zeka i neizbježni Zeko koji su zabavljali svu djecu. U sklopu programa održan je i fecepainting kojem se kao i prošle godine obradovao velik broj djevojčica – zaključila je Ines Resler.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content