Uspješna godišnja skupština Nogometnog kluba “Željezničar” iz Markovca Našičkog: Pregled postignuća i ambicija za budućnost

Nogometni klub “Željezničar” iz Markovca Našičkog jučer (subota) je u svojim prostorijama održao redovnu godišnju skupštinu. Sve prisutne goste i članove kluba pozdravio je predsjednik Darko Komjetan, dok je izvješće o radu i financijskom poslovanju u 2023. godini podnio sportski direktor Vjekoslav Jug.

Nogometni klub “Željezničar” iz Markovca Našičkog broji 101 registriranog igrača u četiri natjecateljske kategorije. Seniori su zauzeli 1. mjesto na tablici, juniori također na 1. mjestu, dok su pioniri na 6. mjestu, a početnici na 8. mjestu u svojim ligama natjecanja. Osim natjecanja, u prošloj godini klub je obilježio i 12 akcija uređenja igrališta i prostorija NK “Željezničar”. Također su organizirali Memorijalni turnir “Dino Cepun”, “Čobanijada”, te su sudjelovali na Turniru 4 slovačka sela i mnogim drugim turnirima i manifestacijama. Plan za ovu godinu je nastaviti rad sa svim nogometašima, trenerima, upravom i članovima kluba, kao i sudjelovanje u tradicionalnim aktivnostima. Pohvalili su izuzetno dobru suradnju te zahvalili udrugama u Markovcu Našičkom, Sportskoj zajednici Grada, gradonačelniku Krešimiru Kašubi i Gradu Našicama, Matici slovačkoj na pomoći i podršci, te svima koji su pomagali i pomažu klubu.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je članovima kluba na njihovom uspješnom i predanom radu, kao i na animiranju mladih i djece. Posebno im je čestitao na ambicijama za ulazak u viši rang natjecanja. Čestitkama su se pridružili predsjednik Mjesnog odbora Karlo Kanis, direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler, predstavnik Sportske zajednice Grada Vanja Prošić, dopredsjednica Matice slovačke Markovac Branka Baksa, predsjednica SKUU “Franjo Strapač” Vesna Budoš i zapovjednik DVD-a Markovac Našički Tomislav Dološić.

(icv.hr, ak, Foto: A. Koš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content