Već od danas u Kinu Slatina možete uživati u animiranom filmu “Noina arka”, akciji “Godzilla X Kong: Novo carstvo” i komediji “Jorgovani”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

NOINA ARKA
– animirani, mjuzikl, avantura

Četvrtak, 28. ožujak u 18 sati
Petak, 29. ožujak u 18 sati
Subota, 30. ožujak u 18 sati

Noina arka predstavlja zabavan i originalan pristup jednoj od najikonografskijih i najpoznatijih priča svih vremena, s ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova. Film prati dva miša, karizmatičnog pjesnika s groznom tremom na pozornici, i talentiranog i šarmantnog gitarista. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju ući na Noinu arku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmiješila, Vini i Tito uspijevaju neprimjetno ući na Arku i zajedno spriječiti sukob između mesoždera i biljojeda. U isto vrijeme, životinje izvode niz klasičnih pjesama inspiriranih poznatim pjesnikom Viníciusom de Moraesom. Mogu li ovi talentirani skriveni putnici glazbom razbiti napetost i pomoći ovim zatvorenim stvorenjima preživjeti zajedno 40 dana i 40 noći?

Cijena ulaznice: 3,50 eura

GODZILLA X KONG: NOVO CARSTVO /12+
– akcija, avantura, triler, znanstvena fantastika

Četvrtak, 28. ožujak u 20 sati
Petak, 29. ožujak u 20 sati
Subota, 30. ožujak u 20 sati

Epohalni novi film produbit će povijest titana, njihovo podrijetlo i tajne Otoka lubanja! Filmski Monsterverse studija Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzille i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzillu u borbu protiv kolosalne prijetnje skrivene unutar našeg svijeta, izazivajući njihovo vlastito postojanje – i naše. Godzilla x Kong: Novo carstvo dublje istražuje povijest ovih titana i njihovog podrijetla, kao i tajne Otoka lubanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvijek ih povezala s čovječanstvom.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

JORGOVANI /15+
– komedija, drama

Četvrtak, 28. ožujak u 19 sati
Petak, 29. ožujak u 19 sati
Subota, 30. ožujak u 19 sati

Oslijepili od bliceva i oglušili od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni vidjeli, sve do dodjele nagrada za najbolju seriju godine, gdje će se cijela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postat će jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content