1. HRL SJEVER Slatinčani svladali mlade Našičane, Mataija s deset pogodaka prvo ime susreta

Nakon šest kola u kojima su upisali dva remija i četiri poraza, rukometaši Slatine u 23. kolu 1. hrvatske lige Sjever došli su do pobjede. U sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića svladali su drugu ekipu našičkog NEXE-a 32:28.

U prvom dijelu utakmice momčadi su se izmjenjivale u prednosti, da bi domaći rukometaši na odmor otišli s +3 (20:17).

U nastavku, rukometaši Slatine kontrolirali su igru i rezultat te došli do zaslužene pobjede s konačnih 32:28.

U slatinskim redovima najefikasniji su bili Filip Mataija s deset i Ivan Repić s osam zgoditaka, dok su kod gostiju po pet zgoditaka postigli Stjepan Javroček i mladi Virovitičanin Matko Moslavac.

-Napokon smo uspjeli popraviti probleme za koje posljednjih tjedana nismo imali rješenje. Ubrzali smo protok lopte u napadu, učvrstili obranu i postizali lagane golove iz kontri i polukontri. Za razliku od utakmice s Bjelovarom, svaki napad je imao glavu i rep, odnosno točan plan i ideju kako doći do pogotka, što nas definitivno veseli i daje nadu da ćemo prikazivati dobre igre u samoj završnici prvenstva – poručili su iz Rukometnog kluba Slatina.

Slatina: Mateo Lukić, Leon Loparac, Ivan Horvat, Ivan Repić 8, Ivan Berkec, Zvonimir Bertić, Vilim Gotal 4, Igor Dragojević 4, Antonio Butorac 3, Benjamin Hankić 1, David Bjelajac, Filip Mataija 10 (4), Karlo Škafar, Mario Šomođi i Momčilo Filipović 2. Trener: Dražen Venus.

(www.icv.hr, mš)

1. HRL Sjever

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content