1. ŽNL Uzbudljivo u Vukosavljevici, Dinamo nastavio s odličnim rezultatima, “Akademci” uvjerljivi u susretu s Dravom

Na travnjacima županijskih prvoligaša proteklog su vikenda odigrani susreti 19. kola.

Zanimljivo je bilo u Vukosavljevici, gdje je vodeća Mladost povela zgoditkom Domagoja Pakšeca u osmoj minuti. Zgodicima Danijela Dolenčića u 11. i Matea Jurkovića u 22. minuti Podgorje na odmor odlazi s prednošću 2:1. Prvi strijelac lige Mateo Nemčec svojim zgodicima u 63. i 64. Minuti donosi preokret u korist lidera. Stipo Djak u 77. minuti pogotkom s bijele točke povećava prednost Mladosti na 4:2. Konačnih 4:3 postavlja Matia Horvat svojim pogotkom minutu prije kraja utakmice.

No Limit TVIN na svom terenu uvjerljivo je 4:0 svladao Dravu iz Terezinog Polja. Zgoditke su postigli Leonnardo Alavanja u 15. minuti, Benjamin Široki u 31. minuti, Dominik Belani u 34. i Ivan Kovačević u 71. minuti.

DOŠK iz Dolaca došao je do pobjede rezultatom 2:0 na gostovanju kod Svetog Đurađa. Prvi pogodak postigao je Marijan Velić u 22. minuti, dok je pobjedu potvrdio Marijan Šalek u trećoj minuti sudačke nadoknade.

U Grabrovnici, Dinamo iz Josipova poveo je pogotkom Tomislava Androša već u drugoj minuti. Na 1:1 izjednačio je Matija Pavić šest minuta prije odlaska na odmor. Brazilac Matheus Vinicius Ribeiro De Oliveira ponovno dovodi goste u prednost u 61. minuti. Gostujuću pobjedu od 3:1 potvrdio je svojim zgoditkom Milenko Beneš dvije minute prije kraja utakmice.

Omladinac iz Korije pobijedio je Munju u Velikom Rastovcu 4:2. Gosti su poveli zgodicima Vedrana Grubića u 16. i Marka Koreničkog u 38. minuti. Domaći topnik Luka Vida minutu prije odlaska na odmor smanjio je gostujuću prednost na 2:1. U 53. minuti pogotkom Stjepana Čička Omladinac vodi 3:1. Domagoj Šteger zgoditkom u 69. minuti s bijele točke smanjuje gostujuću prednost na 3:2, ali već u idućem napadu Noa Jerbić postavlja konačnih 4:2 za goste.

Orešac je rezultatom 4:2 svladao Podravac iz Sopja. Domaća momčad povela je pogotkom Roberta Lukinića u petoj minuti. Na 1:1 poravnao je Luka Mikić u 32. minuti. Roberto Lukinić zgodicima u 49. i 65. Minuti dovodi Orešac u prednost od 3:1, koju je smanjio svojim zgoditkom Mario Matić u 80. minuti. Dvije minute prije kraja Matej Nemet postavlja konačnih 4:2.

(www.icv.hr, mš)

1. ZNL 19. kolo

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content