2. ŽNL ZAPAD Sloga na gostovanju u Staroj Brezovici: ŠN Graničar Okrugljača traži prve proljetne bodove, a Turnašica i Bušetina 1947 pomak na tablici

Ovog vikenda igraju se utakmice 13. kola 2. ŽNL Zapad.

Trećeplasirana Stara Brezovica na svom će terenu ugostiti drugoplasiranu Slogu koja je prošlog tjedna “ispustila” dva boda u domaćem ogledu s Turnašicom. Momčad iz Dugog Sela Lukačkog ne smije si priuštiti novi “kiks” ukoliko želi zadržati šansu za osvajanjem naslova prvaka, dok se Stara Brezovica novim bodovima želi učvrstiti na trećem mjestu, a svaki poraz mogao bi ih koštati budući da ih samo tri boda dijeli od sedme pozicije na tablici.

Nakon uvjerljive pobjede nad rivalima iz Okrugljače, Bušetina 1947 ovog vikenda gostuje u Turnašici gdje ju dočekuje istoimena domaća momčad. Turnašica i Bušetina susjedi su na tablici, domaćini drže sedmo, gosti šesto mjesto, a razlika je samo jedan bod. Obje momčadi u ovom će dvoboju ići na pobjedu kako bi se mogle probiti u gornji dom prvenstvene ljestvice.

Zanimljivo će biti i u Okrugljači gdje se sastaju dvije izjednačene momčadi, ŠN Graničar Okrugljača i Gradina. Domaćini u ovom dvoboju traže prve bodove u nastavku sezone, budući da su protekla tri kola poraženi, dok je Gradina u jedinoj utakmici koju je odigrala ovog proljeća slavila na gostovanju u Otrovancu.

Sve utakmice igraju se sutra u 16:30 sati.

tablica 2

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content