2. ŽNL ZAPAD Sloga u derbiju kola slavila protiv Aršanja i došla na -3: Uvjerljive pobjede ŠN Graničar Okrugljače i Stare Brezovice

Najviše pažnje u 14. kolu 2. ŽNL Zapad privukla je utakmica u Dugom Selu Lukačkom gdje je drugoplasirana Sloga ugostila vodeći Aršanj. Pred stotinjak gledatelja domaćinima je za vodstvo trebalo sedam minuta, a strijelac je bio Mihael Taušan. Ipak, gosti iz Sedlarice ekspresno su se vratili u utakmicu za što se u 11. minuti pobrinuo Hrvoje Filipović, isti je igrač okrenuo utakmicu 16 minuta kasnije kada je pogodio za 1:2, a mogao je nekoliko minuta kasnije dodatno povećati prednost Aršanja, no nije bio precizan s bijele točke. Uspjeli su do odlaska na odmor nogometaši Sloge izjednačiti preko Valentina Taušana, dok su pitanje pobjednika riješili u posljednjih 30-tak minuta. Mihael Taušan svojim drugim golom na utakmici doveo je Slogu u prednost 3:2, dok je konačan rezultat utakmice postavio Nikola Šerepac pet minuta prije kraja. 

Najuvjerljivija je u ovom kolu bila ŠN Graničar Okrugljača koja je s visokih 5:0 slavila na gostovanju u Otrovancu. Trostruki strijelac za goste bio je Alen Fučkar, a po jednom su mrežu pogodili Mateo Fučkar i Niko Sučić.

Poražena je na domaćem terenu i Bušetina 1947 od koje je bila bolja Stara Brezovica. Redom su za goste mrežu pogađali Mario Zagorac, Ivan Viljevac i tri puta Marko Čađavčan, dok je jedini strijelac za domaćine bio Ivan Mikolčić.

Gradina i Turnašica u čvrstoj su utakmici igrali bez golova sve do posljednjih desetak minuta, a tada je pobjedu domaćoj momčadi donio Mario Jozić. Prvi zgoditak postigao je u 82., a drugi u 85. minuti utakmice.

tablica 9

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content