3. NL SJEVER Može li Pitomača u trećem pokušaju zaustaviti vodeći Polet? U sastavu ponovno Nigerijac Olorunfemi

Ove sezone nogometaši Pitomače i Poleta iz Svetog Martina na Muri odigrali su dvije utakmice. U Pitomači je Polet došao do minimalne pobjede 1:0, dok je u Svetom Martinu na Muri preokretom u samoj završnici Polet upisao i drugu pobjedu rezultatom 2:1.

U 21. kolu 3. nogometne lige Sjever u subotu, 20. travnja u 17:00 sati na pitomačkom “gmanju” igra se treća međusobna utakmica ovih ekipa.

U domaćim redovima zbog žutih i crvenih kartona tri igrača neće imati pravo nastupa: Ante Pavličević, Boško Kosanović i Erik Erdelji, ali domaćeg trenera Ivana Presečana ne napušta optimizam.

-Biti ćemo kompletniji u odnosu na prošle utakmice, jer će za našu momčad ponovno moći zaigrati Nigerijac Akinkumi Mayowa Olorunfemi, čime bismo trebali biti puno efikasniji u napadu. Nadam se da ćemo konačno uspjeti doći do pobjede nad Poletom – rekao nam je trener Pitomače Ivan Presečan.

U pitomačkim redovima očekuju da će derbi susret između trećeplasirane i vodeće momčadi lige privući na tribine veliki broj gledatelja.

(www.icv.hr, mš)

3. NL Sjever

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content