4. NL BJ-KC-VT Kupres odličan u pobjedi Slatine nad Garićem, desetkovana Sloga poražena od lidera u Cvetkovcu

Nogometaši Slatine u drugoj uzastopnoj domaćoj utakmici u 19. kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica ugostili su Garić iz Garešnice.

U 41. minuti Toni Hudoletnjak i Matija Bubaš izigrali su gostujuću obranu, dok je Matej Kupres poentirao za 1:0. U 65. minuti ubačaj Mateja Potočkog gostujući igrač Igor Galogaža nesretno je pospremio u mrežu svog vratara. Na samom kraju Mirko Kelava uspio je ublažiti gostujući poraz.

-U teškoj utakmici bez mnogo prilika presudila je naša trka i borbenost. Sada imamo nešto dužu klupu te više ne “padamo” u drugom dijelu utakmice – nakon utakmice rekao je trener Slatine Darko Krsnik.

Slatina – Garić 2:1
Igrač utakmice: Matej Kupres

Na gostovanje kod vodeće momčadi lige Tehničara u Cvetkovec, nogometaši Sloge iz Zdenaca otputovali su u desetkovanom sastavu. Na gostovanje nisu otišli Marko Mataija, Marin Zdelar i Ivan Stjepić, zbog trećeg žutog kartona te Ozren Vurdelja i Mario Duspara koji “vuku” ozljede.

Trener Danijel Ciglar “iskemijao” je sastav koji je pružio dostojan otpor favoriziranoj domaćoj momčadi. Za igrače Sloge kobni su bili počeci oba poluvremena. U drugoj minuti prvi zgoditak za Tehničar postigao je Saša Vukonić, dok je igrač Sloge Jurica Šantić u 47. minuti nehotično savladao svog vratara Petra Čiša. Na 3:1 u 64. minuti povećao je Ivan Vrkić, dok je konačnih 3:1 postavio Petar Špoljarić u 85. minuti.

-U igru sam morao ubaciti nekoliko juniora. Oni su kvalitetno odradili svoje zadatke. U našim redovima najbolji je bio Matheus Felipe De Jesus Silva – rekao nam je trener Sloge Danijel Ciglar.

Tehničar – Sloga 3:1
Najbolji u gostujućim redovima: Matheus Felipe De Jesus Silva

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

4. NL 19. kolo

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content