Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranak Slatina, priveli kraju humanitarnu akciju “Dragovoljci za najmlađe”

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranak Slatina, danas (subota) je privela kraju jednomjesečnu humanitarnu akciju “Dragovoljci za najmlađe”.

Završnica ove hvalevrijedne akcije održana je u paviljonu Parka 136. slatinske brigade, na koju su se odazvale brojne braniteljske i druge udruge s područja grada Slatine, te brojni građani. Kao zahvalu za donirana financijska sredstva, članovi UDVDR – Ogranak Slatina, okupljenima su pripremili roštilj i hladna pića.

Akciji su se pridružili i slatinski maratonci, Pavo Tutenov i Goran Draksler, koji su po simboličnim cijenama prodavali majice s njihovih brojnih memorijalnih maratona i istrčanih utrka, te financijska sredstva donirali organizatoru.

– Prikupljenim financijskim sredstvima bit će nabavljen CRP analizator namijenjen za pretragu kod djece te u utorak uručen pedijatrijskoj ordinaciji dr. Željkice Gerenčir koja skrbi za više od 1.400 djece. S nabavkom i donacijom ovog uređaja, djeca sa slatinskog područja više neće morati na pregled u Viroviticu – rekao je predsjednik UDVDR – Ogranak Slatina Ozren Rastija.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content