Filip Tutić iz Našica proslavio 100. rođendan: Čestitao mu i gradonačelnik Krešimir Kašuba

Danas (ponedjeljak) je gradonačelnik Krešimir Kašuba, na poziv obitelji, posjetio Filipa Tutića i čestitao 100. rođendan te mu predao prigodan poklon. Uz dobro zdravlje poželio mu je da nastavi uživati u životu sa svojom obitelji, prijateljima i susjedima.

-Jedna je ovo od najljepših dužnosti, ali i časti, čestitati našem sugrađaninu 100. rođendan. U ime Grada mogu mu samo poželjeti da lijepo provodi svoje vrijeme te da Grad sa svojom uslugom stoji na raspolaganju svim građanima, a posebno onima u koji su u potrebi. – rekao je gradonačelnik i zahvalio se obitelji na pozivu.

Skromnu proslavu za djeda Filipa organizirali su sin Josip, snaha Ana i susjedi. Sin Josip prisjetio se svog djetinjstva, obitelji koja je nažalost preminula, majke i brata te rekao kako su bili jedna društvena obitelj, vesela i puna ljubavi.

Dodao je da danas kada on živi daleko od oca, u Zagrebu, o njemu s posebnom ljubavlju brinu susjedi koje je on dok su bili mali čuvao, jer su im roditelji radili, svi su bili kao obitelj, a tako je i danas.

Djed Filip rekao je da sebi, ali prvenstveno svima koji ga okružuju, želi samo zdravlja, sreće i da dugo požive. On se dobro osjeća za svojih 100 godina, a tajna dugovječnosti ljubav je prema svima. U svom životu kao najljepši period istaknuo je rad u Radio Našicama, bilo je kaže opušteno i uistinu je tamo volio raditi. I mirovinu je dočekao u Grögerovoj vili, pa je njegova želja da za 101. rođendan obiđe novoobnovljene prostore.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content