PREMIJER ŽNL Mladost na teškom gostovanju u Lukaču: Vodeće Bratstvo putuje u Milanovac

Sutra se u 16:30 sati igraju dvije utakmice 18. kola Premijer županijske nogometne lige.

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca gostuje kod Lukača 05. Igrači trenera Ivana Mužara na posljednja dva prvenstvena gostovanja došli su do dvije pobjede u samoj završnici susreta. Mogu li Čačinčani nastaviti pobjednički niz ili će ih raspoloženi napadači Lukača 05 uspjeti zaustaviti, znat ćemo nakon utakmice. Navijače sigurno očekuje zanimljiva i neizvjesna utakmica. U obje momčadi nema kažnjenih igrača.

U drugoj subotnjoj utakmici Suhopolje će na stadionu Park ugostiti Rezovac. Igrači trenera Marija Tole dva kola ne znaju za bodove, a u Kupu ih je zaustavio četekovački Dinamo i stoga će se pokušati iskupiti za propušteno u ogledu s Rezovčanima. Za goste neće moći zaigrati Matija Toljan, dok bi domaća momčad trebala biti kompletna.

Preostalih pet utakmica igra se u nedjelju u 16:30 sati.

Vodeća momčad lige, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, gostuje kod Sokola u Milanovcu. Gosti su favoriti, ali su igrači trenera Antonija Ilijaševića proljetos pokazali da su posebno motivirani u utakmicama s momčadima iz vrha tablice. Zbog kartona u domaćem sastavu neće moći igrati Karlo Biondić, a kod gostiju Matko Reščić i Gabrijel Palčić.

Dinamo iz Kapele Dvora, nakon poraza u Kup utakmici s Lukačem 05, planira osvojiti bodove u Borovi. U domaćem sastavu pravo nastupa nema Luka Lokinger, dok u momčadi trenera Mile Gradića nema kažnjenih igrača.

Voćin u domaći susret sa Zrinskim iz Nove Bukovice ulazi bez trojice kažnjenih igrača: Franje Tunića, Emanuela Jakovića i Nikole Tomića, dok u gostujućoj momčadi neće moći istrčati vratar Benjamin Jozing koji je protekle dvije utakmice bio najbolji u svojoj momčadi. Voćin bi trebao biti bliže osvajanju tri boda.

Mikleuš proljetos nije osvojio niti jedan bod i zato mu je utakmica s Crncem prilika za pobjedu i bijeg iz opasne zone na tablici, posebice što za Crnac neće moći igrati Joakim Tomić i Patrik Sudarić.

Dinamo će na svom terenu u Četekovcu, na krilima pobjede nad Suhopoljem u Kupu, nastojati doći do tri boda u utakmici sa Slavonijom iz Sladojevaca. U domaćoj momčadi neće moći zaigrati Ivan Ivčić.

Prvo mjesto na listi strijelaca učvrstio je igrač Mladosti Marin Čavić koji je postigao 30 zgoditaka. Drugi Dino Milinović iz vodećeg Bratstva 18 je puta pogodio suparničku mrežu. Matej Dorinka iz četekovačkog Dinama postigao je 17 zgoditaka, a na četvrtom mjestu su Antonio Babec iz Lukača 05 i Florijan Rupčić iz Mladosti. Svaki je postigao po 14 pogodaka.

tablica 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content