PREMIJER ŽNL Veliki subotnji derbi na stadionu Park, Suhopolje domaćin vodećem Bratstvu: Čačinčani izraziti favoriti kontra Rezovčana

Prva utakmica 20. kola Premijer županijske nogometne lige igra se u subotu, 20. travnja u 16:30 sati. Na stadionu Park trećeplasirano Suhopolje ugostit će vodeće Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Obje momčadi trebale bi biti kompletne. Bit će ovo, bez sumnje, prava nogometna poslastica, a na tribinama se očekuje i velik broj gledatelja. Glavni sudac susreta je Nikola Kristić, pomoćnici Marko Gašparić i Hrvoje Selenić, a ulogu delegata obnašat će Miroslav Đurđević.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 21. travnja u 16:30 sati. Drugoplasirana Mladost na svom terenu u čačinačkoj “Rupi” veliki je favorit u susretu s Rezovcem. U domaćem sastavu zbog tri žuta kartona neće moći zaigrati bitan igrač sredine terena Antonijo Ognjenović i vodeći strijelac lige Marin Čavić, dok u gostujućim redovima neće moći zaigrati četvorica prvotimaca: Marin Đurđević, Toni Zeba, Ivan Pilinger i Mateo Tomić.

Mikleuš će ugostiti Dinamo iz Kapele Dvora. Domaćoj momčadi svaki bod ima veliko značenje u borbi za opstanak u ligi, dok će gosti nastojati nadoknaditi propušteno prije sedam dana na svom terenu. Za Mikleuš neće moći zaigrati Antonio Pejazić i Krešimir Crvenka, dok u gostujućoj momčadi pravo nastupa nema Mateo Lončar.

Lukač 05 ugostit će ekipu Crnca. Domaći nogometaši trebali bi biti bliže osvajanju tri boda. U domaćoj momčadi neće moći istrčati Ivan Krznarić, dok u momčadi Crnca neće zaigrati Luka Mataija.

Susjedski ogledi privlače veliki broj gledatelja i uvijek su neizvjesni. Takvu utakmicu u Četekovcu igraju domaći Dinamo i Voćin. U domaćim redovima neće moći istrčati Ivan Troha, dok u momčadi Voćina prva nastupa nema Martin Tunić.

U Milanovcu domaći Sokol ugošćuje Zrinski iz Nove Bukovice. Za obje momčadi bodovi bi imali veliko značenje u osiguravanju ligaškog statusa. Ovog proljeća Sokol još ne zna za pobjedu, dok je Zrinski samo u jednom susretu osvojio tri boda. Domaća momčad trebala bi biti kompletna, dok u gostujućim redovima pravo nastupa i dalje nema kažnjeni vratar Benjamin Jozing.

Slično će biti i u Borovi, gdje istoimena domaća momčad ugošćuje Slavoniju iz Sladojevaca. U domaćim redovima neće moći zaigrati Josip Mađarević, a u gostujućoj momčadi Zlatko Miler i Manuel Pelikan.

Na listi strijelaca uvjerljivo vodi igrač Mladosti Marin Čavić s 32 zgoditka. Matej Dorinka iz četekovačkog Dinama postigao je 21, igrač Mladosti Florijan Rupčić 19, dok je Dino Milinović iz Bratstva 18 puta pogodio suparničke mreže.

(www.icv.hr, mš, foto: T. Szabo)

Premijer ZNL 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content