Skupština Udruge umirovljenika Hrvatske Špišić Bukovica: Ovogodišnja izložba goblena bila je pun pogodak

Održana je redovna izvještajna skupština Udruge umirovljenika Hrvatske Špišić Bukovica.

Izvještaj o jednogodišnjem radu podnijela je predsjednica Ivanka Jurišić, a pored posjete starijim i nemoćnim članovima, kao i redovitih nedjeljnih druženja, umirovljenici iz Špišić Bukovice bili su prošle godine i na jednodnevnom izletu u Požegi te na županijskim susretima umirovljenika u centru Virovitice povodom Međunarodnog dana starijih osoba.

U povodu Dana žena, Udruga je ove godine organizirala i uspješnu prvu izložbu goblena na kojoj su se pored umirovljenika iz Virovitičko-podravske županije predstavili i izlagači iz Koprivničko-križevačke i Osječko-baranjske županije.

U organizaciji izložbe veliku pomoć pružila im je Jasminka Hadžija iz Podravski Sesveta, koju su članovi Udruge jednoglasno proglasili svojom počasnom članicom.

Blagajnički izvještaj podnijela je Slavica Martić, a sva izvješća i planovi rada usvojeni su jednoglasno.

Rad Udruge i skupštine pozdravili su predstavnici drugih udruga iz Špišić Bukovice, predstavnica Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Korija te predsjednik Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije Antun Han i njegov suradnik i urednik radio emisije za osobe treće životne dobi u programu ICV radija “Zlatne godine”- Trpimir Markotić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content