Slatinski časnici sudjelovali na proslavi Dana općine Jarmina i Dana hrvatskih branitelja općine Jarmina

Na proslavi Dana općine Jarmina i Dana hrvatskih branitelja općine Jarmina, jučer (subota) su nazočili i članovi Hrvatskog časničkog zbora grada Slatine, predvođeni ratnim zapovjednikom 136. slatinske brigade, brigadnim generalom u miru Josipom Černijem.

Obilježavanje je započelo odavanjem počasti za sve poginule u Domovinskom ratu, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika žrtvama iz Domovinskog rata, a nastavljeno je svetom misom, otvorenjem Doma hrvatskih branitelja i sportskog terena, svečanim mimohodom, te svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Jarmina.

Na svečanoj sjednici dodijeljena su i priznanja Općine. Ovogodišnji priznanja uručena su: Zlatna plaketa za izuzetno ostvarenje na području kulture i znanosti Klari Crčić, Zlatna plaketa za izuzetno ostvarenje na području znanosti Kristijanu Nemecu, Zlatna plaketa za izuzetno ostvarenje na području sporta Nogometnom klubu Birinci, Zlatna plaketa za izuzetan doprinos u sportu i radu s mladima Robertu Babiću, Srebrna plaketa za izuzetno ostvarenje na području kulture Željku Vargi i Zahvalnica za doprinos vizualnom izgledu Jarmine i izgradnji svetišta Josipu Mikulecu.

(icv.hr, adf; Foto: HČZ grada Slatine)

viber slika 2024 04 21 10 52 46 013

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content