Slučajno snimljene škarice Domagoja Pakšeca u finalu sezonskog natjecanja “Niželigaški gol tjedna”

Uskrsni blagdani su u obitelji Pakšec vjerojatno bili malo veseliji u odnosu na planirano, jer Domagoj je novi ponosni finalist sezonskog natjecanja “Niželigaškog gola tjedna” u organizaciji sportske platforme Sofascore. Veznjak Mladosti iz Vukosavljevice zabio je najljepši pogodak posljednjeg kola hrvatskog niželigaškog nogometa.

Njegove efektne škarice, koje su prebacile vratara i od vratnice ušle u gol, još uvijek se vrte na pametnim telefonima diljem Virovitičko-podravske županije, a pogledati ih možete i OVDJE

– Ovo mi je definitivno najdraži pogodak u karijeri! Na utakmicu je došao kolega s posla koji mi je baš prije tog kornera s tribina kroz šalu dobacivao hoću li ja uopće zabiti gol ili je dolazio bez razloga. Rekao sam mu da upali mobitel i snima i baš u tom trenutku su mi sjele ove škarice koje se nama u amaterskom nogometu dogode možda jednom u životu – u jednom dahu ispričao nam je Pakšec s još svježim uspomenama na pogodak tjedna.

Bio je to derbi s vrha ljestvice Prve ŽNL Virovitičko-podravske županije, inače šestog ranga hrvatskog nogometa. Mladost je s visokih 6:1 slavila u gostima kod Croatia Grabrovnice i tako se učvrstila na prvom mjestu sa šest bodova ispred prvog pratitelja. Plasman u Premijer ŽNL sve je izgledniji!

Pakšec se ovim pogotkom i pobjedom u tjednom glasovanju automatski plasirao i u finalno natjecanje u kojem njegov klub može osvojiti vrijedno sponzorstvo Sofascorea! I to zahvaljujući slučajno snimljenim škaricama, jer se, kako nam kaže, utakmice Mladosti inače ne snimaju. Dobar poučak i za sve ostale niželigaške klubove da pronađu i upogone jedan uređaj za snimanje, jer možda baš sljedeći snimljeni pogodak bude najljepši pogodak cijele sezone.

(Antonio Vuksanović/Sofascore)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content