Solidarnost i suradnja: Udruga umirovljenika Korije nastavlja s aktivnostima u novoj godini

Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Korija jučer (subota) je u društvenom domu ovog virovitičkog prigradskog naselja održala svoju redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednica udruge Božena Rajnović podnijela izvješće o radu i predložila plan rada za iduće razdoblje.

– Glavna zadaća udruge i ove godine bit će pružanje humanitarne pomoći članovima, starijim i bolesnijim osobama te onima u težoj materijalnoj situaciji. Također, planiraju se organizirati zdravstvene kontrole mjerenja šećera i krvnog tlaka, posjete toplicama te hodočašća. Društveni dom bit će mjesto raznih druženja za članove i goste, a suradnja s drugim umirovljeničkim udrugama, posebno iz Virovitice, bit će nastavljena – istaknula je predsjednica B. Rajnović.

Na skupštini su, osim članova udruge, bili i predstavnici drugih umirovljeničkih udruga iz Virovitičko-podravske županije. Zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac, pozdravila je sve nazočne te čestitala umirovljenicima Korije na njihovom uspješnom radu.

– Želim vam i daljnji uspješan rad, a Grad Virovitica će vam kao i do sad biti uvijek pri ruci neovisno radi li se o pomoći ili nekom drugom vidu suradnje – rekla je zamjenica gradonačelnika V. Honjek-Golinac.

(icv.hr, bs, Foto: B. Sokele)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content