U četvrtak, 18. travnja u Gradskoj knjižnici Đurđevac promocija autobiografske knjige Danijele Martinović “Tuširanje duše”

U Gradskoj knjižnici Đurđevac u četvrtak, 18. travnja s početkom u 19 sati održat će se promocija autobiografske knjige poznate pjevačice Danijele Martinović pod nazivom “Tuširanje duše”.

Ova knjiga je istovremeno ispovijed, putopis kroz život, te duboko uranjanje u dušu Danijele Martinović. Kroz ove stranice, ona vas poziva u svoj osobni svijet, ne krijući se iza javne persone koju svi prepoznaju, već pokazujući svoje autentično ja. Kroz naraciju koja je iskrena, do srži emotivna i često bolno realna, Danijela se odriče zaštitnog oklopa kojeg je nosila godinama. Svako poglavlje otkriva novu slojevitost njene duše, bilo da je riječ o njenim ranim godinama, izazovima koji dolaze s javnom karijerom, ili osobnim borbama koje je vodila daleko od reflektora. 

Njena priča je upotpunjena moćnim osjećajima koje je teško imenovati, ali su univerzalno prepoznatljive. To su osjećaji koji izviru iz najdubljih dijelova našeg bića i koji nas podsjećaju da smo, u svojoj srži, svi isti – ranjivi, ali i izuzetno snažni.

Naslov ove knjige je iznenađujuće točan. Zaista vas čeka tuširanje duše: osvježavajuće, pročišćujuće i potpuno transformirajuće. U ovoj knjizi nećete samo pronaći životopis jedne od najutjecajnije pjevačice u Hrvatskoj, već i priliku za introspekciju o vlastitom životu. Knjiga je ovo o hrabrosti, suočavanju sa sobom, i otkrivanju svoje istine.

Promociju će glazbeno popratiti Doris Karamatić, poznata harfistica i članica zagrebačkog kazališta Komedija.

(www.icv.hr, dm)

FB IMG 1712685069900

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content