U Podravskim Sesvetama završen projekt uređenja potkrovlja u javnoj zgradi Općine Podravske Sesvete

Jučer (utorak) su predstavnici Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštite prirode obavili tehnički pregled u postupku izdavanja uporabne dozvole za rekonstrukciju zgrade mješovite namjene – potkrovlje javne zgrade Općine Podravske Sesvete.

Nakon pregleda predočene dokumentacije i pregleda izvedenih radova na licu mjesta utvrđeno je da su radovi izvedeni u skladu s aktom o gradnji i projektnom dokumentacijom. Pouzdanost građevine dokazana je na tehničkom pregledu, te da je građevina priključena na komunalnu infrastrukturu, javnu prometnu površinu preko prilaza, električnu energiju i vodovodnu mrežu.

Članovi tehničkog pregleda nakon pregleda dokumentacije i građevine nisu imali primjedbi, te se čeka izdavanje uporabna dozvola i dozvoljava se uporaba građevine odnosno potkrovlja javne zgrade Općine Podravske Sesvete.

Načelnik se tom prilikom kratko obratio te zahvalio svim sudionicima na projektu, a posebno projektantima, nadzorima i izvođačima radova na brzoj realizaciji projekta, budući da je projekt sufinanciran sredstvima resornog Ministarstva kao i na činjenicu da su bile potrebe izmjene i dopune glavnog projekta i građevinske dozvole.

Ovim projektom uređena su nova tri prostora za udruge, prostor arhive općinske uprave te konferencijska sala (vijećnica) i jedan uredski prostor (ured poljoprivrednog redara).

Vrijednost izvođenja radova iznosi 279.567,05 eura s uračunatim PDV-om po okončanoj situaciji, dok je 3.750,00 eura s uračunatim PDV-om izdvojeno za stručni nadzor na projektu. Realizaciju ovog projekta sufinanciralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 35 tisuća eura.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

(podravske-sesvete.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content