Učenici SS I. Kršnjavoga Našice na Državnom natjecanju školskih sportskih društava u rukometu osvojili 3. mjesto

Učenici Srednje škole I. Kršnjavoga Našice nastupili su na Državnom natjecanju školskih sportskih društava u rukometu. Natjecanje se održalo od 17. do 19. travnja u Poreču. Nastupile su najbolje 23 ekipe u državi, koje su se izborile za svoje mjesto, igrajući na županijskim natjecanjima.

Našička ekipa Srednjoškolac je pobijedila u skupini ekipu Elektron iz Rijeke rezultatom 22:16 i ekipu Duga iz Labina rezultatom 18:12, te su se plasirali u četvrtfinale. U četvrtfinalu su pobijedili ekipu Gaj iz Krapine rezultatom 24:18 i plasirali se u polufinale, među 4 najbolje ekipe u Republici Hrvatskoj. U polufinalu su igrali protiv ekipe Špogi iz Zagreba te izgubili rezultatom 20:12. U utakmici za 3. mjesto pobijedili su ekipu Mladost iz Samobora rezultatom 21:17.

Na istaknutom uspjehu čestitao im je i gradonačelnik Krešimir Kašuba. Voditelj Vilim Bosak istaknuo je da su učenici na natjecanju pokazali uzorno ponašanje na terenu i izvan njega. Čestitke je uputio i roditeljima, trenerima iz RK Nexe, i svima koji su doprinijeli sportskom i osobnom razvoju igrača. Za ekipu Srednjoškolac nastupili su Matko Moslavac, Predrag Serdar, Borna Fruk, Stjepan Topalović, Stjepan Javorček, Luka Abičić, David Mirković, Marko Lovrić, Petar Barišić, Tin Magličić, Filip Topalović, Jura Puhanić, Ivan Čeme te Karlo Božić, kapetan ekipe.

(icv.hr)

viber slika 2024 04 19 13 23 20 235

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content