Učenici SŠ M. Marulića Slatina Benjamin Bore Lazić i Noa Nemet osvojili 1. mjesto na državnom natjecanju Worldskills Croatia 2024.

Na temelju glasova i stručne procjene Povjerenstva za odabir radova učenika strukovnih škola za WorldSkills Croatia 2024., smotre radova učenika strukovnih škola u školskoj godini 2023./2024. odabrani su najbolji radovi.

U kategoriji Elektrotehnika i računalstvo, učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina Benjamin Bore Lazić i Noa Nemet, pod mentorstvom profesora Darka Špoljarića, osvojili su 1. mjesto s radom Arduino Tetris.

Da za uloženi trud, prikazano znanje i vještine, ali i sustavnost u radu dolazi i priznanje, na najbolji način pokazali su ovi učenici. Nakon trećeg i drugog mjesta proteklih godina ovogodišnje prvo mjesto iznimno je priznanje za učenike, mentora i Srednju školu Marka Marulića Slatina.

Osvajanjem prvog mjesta na državnom natjecanju, Benjamin i Noa osigurali su predstavljanje svojih radova i škole u sklopu Državnog natjecanja učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2024. koje će se održati od 13. svibnja do 15. svibnja 2024. godine u Zagrebu.

(icv.hr, dš, adf)

1 tetris

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content