Uhićen muškarac zbog ispaljivanja hitaca iz vatrenog oružja i posjedovanja droga u Osijeku

Policijska postaja Osijek uhitila je 46-godišnjaka zbog sumnje da je ispalio hitce iz vatrenog oružja na području Osijeka. Nakon dojave o pucnjavi, policija je potvrdila navode te pronašla više oružja kod osumnjičenog, uključujući pištolj i puške, kao i streljivo. Tijekom pretrage, pronađena je i manja količina marihuane. Osumnjičeni je predan pritvoru, a protiv njega je podnijeta prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

– Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi osumnjičeni tijekom koje je pronađeno i uzeto jedan pištolj, tri puške te više komada raznog streljiva za koje je 46-godišnjak posjedovao oružane listove. Osim navedenog, pronađena je i oduzeta jedna zračna puška, jedna prazna puščana patrona, jedanaest čahura te nekoliko drobilica, od kojih se u jednoj nalazila manja količina marihuane – stoji u priopćenju PU osječko-baranjske.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku, dok mu je zbog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izdan prekršajni nalog.

(icv.hr, PU osječko-baranjska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content