3. NL SJEVER Rengel i Sinjaković precizni za nova tri boda Virovitice u srazu s drugoplasiranim Rudarom

Nogometaši Virovitice u 25. kolu 3. nogometne lige Sjever nastavili su s uspjesima na svom terenu. Svladali su drugoplasirani Rudar iz Murskog Središća 2:0.

Favorizirani gosti imali su dvije prave prigode, ali je domaća mreža ostala netaknuta. U 14. minuti teren je, zbog ozljede, u domaćim redovima morao napustiti Luka Špoljar, a u igru je umjesto njega ušao njegov brat Drago. To nije poremetilo igru “narančasto – crnih”.

Dvije minute kasnije, nakon što je jedan gostujući igrač igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudac Karlo Rupčić pokazao je na bijelu točku. Loptu je uzeo Ronaldo Rengel i neobranjivo pogodio za 1:0. Tri minute prije odlaska na odmor, nakon lijepe akcije, Davor Sinjaković efektno je pogodio za 2:0.

U drugom dijelu utakmice domaća momčad nije dozvolila gostima da ozbiljnije ugroze vrata Davida Čovića, dok su napadači Virovitice u nekoliko navrata mogli doći do trećeg pogotka.

Zanimljivo, u drugom dijelu ozljedu je pretrpio i drugi brat Špoljar – Drago, ali se on nakon intervencije fizioterapeutkinje Olivere Kovač vratio u igru.

-Nakon poraza u polufinalu Županijskog kupa u srijedu, ekspresno smo se vratili u život. Kvalitetnom igrom i pobjedom svladali smo ni manje ni više nego drugoplasiranu ligašku momčad. Ponovno smo pokazali da možemo uspješno parirati svim suparnicima u ligi – rezimirao je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitica je sada na pretposljednjem mjestu s 19 bodova, a posljednjeplasirana Koprivnica danas (nedjelja) će, u posljednjoj utakmici 25. kola ugostiti vodeći Polet.

Virovitica – Rudar 2:0
Igrač utakmice: Davor Sinjaković

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

3. NL Sjever 25. kolo

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content