4. NL BJ-KC-VT Slatina srušila Bilogoru 91, Sloga bez bodova kod “apostola”

U 25. kolu 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica momčad Slatine na stadionu Antuna Tone Butorca ugostila je drugoplasiranu Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja. U prvom dijelu utakmice obostrano su se izmjenjivale prigode sve do posljednje minute, kada je Denis Petrinjak iskoristio asistenciju Renata Pecolaja za 1:0.

U drugom dijelu bilo je puno nervoze i prigovora sucu Karlu Rupčiću, što je kulminiralo u sudačkoj nadoknadi kada su zbog dva žuta kartona teren morala napustiti dvojica igrača Bilogore 91, internacionalac Muniz Ribeiro Vinicius i Željko Ostrman. Desetak minuta prije kraja utakmice došlo je neplaniranog prekida, jer se aktivirao automatski sustav za navodnjavanje terena.

– Utakmica je bila odlična s puno trke i prigoda za zgoditke. Bilo je otvoreno do kraja, mogli smo doći do uvjerljivije pobjede, a moglo je doći i do preokreta i pobjede gostiju. Čestitam igračima na trudu i zalaganju– zadovoljan je bio trener Slatine Darko Krsnik.

Slatina – Bilogora 91 Grubišno Polje 1:0
Igrač utakmice: Martin Piskač

I dalje nekompletna momčad Sloge iz Zdenaca ostala je bez bodova na gostovanju kod Mladosti u Kloštru Podravskom. Domaći “apostoli” poveli su 2:0 zgodicima Dylana Djedora u petoj i Erika Miloševića u 14. minuti. U posljednje vrijeme najbolji igrač Sloge Danijel Zebec u 30. minuti smanjio je domaću prednost na 2:1. Pitanje pobjednika svojim drugim pogotkom u 50. minuti riješio je Erik Milošević.

Mladost Kloštar Podravski – Sloga Zdenci 3:1
Najbolji u gostujućim redovima: Danijel Zebec

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content