Humanitarna aukcija Viroexpa i DP Prof-a: Donacija od 1.318,75 eura za novi kombi Udruge Jaglac

Na humanitarnoj aukciji Viroexpa i DP Prof-a prikupljeno je 1.318,75 eura za Udrugu Jaglac. Sredstva su namijenjena nabavci novog kombija koji će omogućiti udruzi učinkovitiji prijevoz svojih korisnika.

– Ova sredstva idu u prave ruke, onima kojima su najpotrebnija – istaknuo je Bojan Mijok, direktor Viroexpa i pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu, uručujući „ček“ na iznos od 1.318,75 eura predsjednici Udruge Jaglac Đurđi Šimatović.

Pokrovitelj aukcije, koji je za humanitarne potrebe darivao rasipač umjetnog gnojiva, bila je renomirana virovitička tvrtka poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova DP Prof, a uručenju čeka nazočio je Ivan Kocijan, voditelj prodaje.

– Zahvaljujem se tvrtki Viroexpo, DP Prof-u i direktoru Bojanu Mijoku na ovim sredstvima. Naime, skupljamo potrebna sredstva kako bi nabavili novi kombi koji nam je potreban za prijevoz naših korisnika. Trenutno imamo dva vozila, jedno koje je staro tri i drugo od 12 godina, koje je potrebno zamijeniti. Hvala vam u ime svih članova Udruge Jaglac – naglasila je Đurđa Šimatović.

Udruga Jaglac kojoj je središte u Orahovici, bavi se unapređenjem kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, stvarajući im pritom mogućnosti za aktivno uključivanje i ravnopravno sudjelovanje u društvu. Osnovani su prije 22 godine. Broje oko 200 članova, od čega je 50-ak osoba s invaliditetom, djece i mladih s teškoćama u razvoju, odraslih osoba s intelektualnim teškoćama. Svima njima život bi bio kudikamo teži da nema Udruge Jaglac.

(vpz.hr, Foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content