I orahovački maturanti veselo su proslavili zadnji dan škole

Bilo je ludo, veselo, s puno emocija, suza, zagrljaja i smijeha, a naravno i vode, špricanja i zviždanja. Ipak je to zadnji i samo njihov dan. Orahovački maturanti, učenici Srednje škole ”Stjepan Ivšić”, oprostili su se od srednje škole uz pjesmu i ples ispred škole gdje su im se obratili i njihovi razrednici, Nikola Bernat, Mirjana Boloban i Danijel Stojković, a potom se svima obratio i ravnatelj škole Davor Jeger.

– Iako ove godine imamo samo tri završna razreda, ponosni smo na ovu generaciju koja je ostavila neizbrisiv trag u našoj školi, polučila odlične rezultate i pokazala kako se voli škola i cijeni trud i rad svih profesora i djelatnike škole. Neka im je svima sretno u nastavku životnog puta i nadam se da će kroz život sobom nositi lijepe uspomene i veliko stečeno znanje iz naše škole– rekao je Jeger.

I onda su orahovački maturanti zaplesali tradicionalno kolo kukunješće ispred škole. Krenuli su tada veselo svi prema središtu grada, na kružnom toku gorjele su baklje, pala je i zajednička fotografija pokraj velikog orahovačkog srca, a onda se većina doslovno pobacala u fontanu. Sve je završilo također tradicionalno na orahovačkom jezeru.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content