Koncertom najmlađih započelo obilježavanje 15 godina rada OGŠ Milka Kelemena Slatina PO Orahovica

U Glazbenoj školi Milka Kelemena Slatina, Područni odjel Orahovica započelo je obilježavanje 15. godišnjice rada orahovačkog područnog odjela i to koncertom najmlađih, polaznika glazbene igraonice i početničkog solfeggia. Mališani su pjevali mnoge poznate dječje pjesme poput Mala sirena, Blistaj, blistaj, Baby Shark, Remember me, Hakuna Matata, Kad bi svi, Kad si sretan…, a posebno je srce bilo puno voditeljici Područnog odjela Mateji Kuzmić.

– Presretna sam što smo obilježavanja naše velike obljetnice, 15 godina rada, a isto tako i 30 godina rada naše matične škole Milka Kelemena Slatina, počeli obilježavati s najmlađima. Oni naporno rade i vježbaju, jako vole glazbu i baviti se njome. Ovo je prava prilika da pokažu što znaju i mogu. Od srca hvala roditeljima na povjerenju, a mi ćemo se i dalje truditi isto opravdavati – rekla je Kuzmić te najavila kada i kako se nastavlja  obilježavanje 15. godišnjice rada. 

Obilježavanje će se dakle nastaviti 28. svibnja u 18 sati, također u prostoru Glazbene škole koncertom polaznika škola, a završit će 2. lipnja u večernjim satima, također koncertom polaznika, kao službeno zatvaranje najveće gradske manifestacije Orahovačko proljeće.

(icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

Koncert najmladih OGS PO Orahovica 2

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content