Košarkaši OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Slavonskog Broda pobjednici poluzavršnog natjecanja Regije Istok

U sportskoj dvorani OŠ Vladimir Nazor u Virovitici danas je odigrano poluzavršno natjecanje Regije Istok u košarci za dječake, učenike 5. i 6. razreda osnovih škola. Snage su odmjerila četiri školska sportska društva: domaćini iz OŠ Vladimir Nazor, Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Slavonski Brod, Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića Đakovo i Osnovna škola Siniše Glavaševića Vukovar, a natjecanje je, nakon pozdravnih riječi ravnateljice OŠ Vladimir Nazor Sanjice Samac i tajnika Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije, otvorila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport VPŽ Martina Bunić.

Prvi polufinalni dvoboj odigrali su mladići iz Slavonskog Broda i Đakova. U zanimljivom dvoboju momčadi su se izmjenjivale u prednosti, a utakmica je prelomljena u drugom dijelu treće četvrtine kada su Brođani došli do osjetnije prednosti. U posljednjih pet minuta momčad iz Slavonskog Broda održala je svoju prednost, te je došla do pobjede s konačnih 47:40.

Drugo polufinale igrali su virovitički Nazori i gosti iz Vukovara, a domaća momčad u ovom je dvoboju uvjerljivo odradila svih 20 minuta te je došla do sigurne pobjede od 41:22.

Susret za treće mjesto spojio je tako OŠ Josipa Antuna Ćolnića i OŠ Siniše Glavaševića. Mladići iz Đakova još su jednom pokazali dobru igru, a ovog puta upisali su i pobjedu s konačnih 51:32.

U velikom finalu gledao se još jedan zanimljiv susret u kojemu su se za “zlato” borile ekipe iz Virovitice i Slavonskog Broda. Obje momčadi prikazale su vrlo dobru košarku, a u napetoj završnici pobjeda je ipak otišla na stranu gostiju koji su do prvog mjesta došli pobjedom 46:41.

Dio atmosfere donosimo u našoj fotogaleriji.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content