Mještane Čačinaca po prvi puta probudila budnica kroz naselje: Gradska glazba Virovitica odličnom svirkom uveličala Dan općine

U povodu Dana općine Čačinci i blagdana Presvetoga Trojstva, Čačince, njegove mještane i mještanke probudila je glazba, budnica koju su za njih odsvirali članovi Gradske glazbe Virovitica.

Vozeći se kamionom glazbenici su prošli kroz cijelo mjesto popraćeni pljeskom i pozdravima, a ovaj glazbeni sadržaj za Čačince pripremili su Općina i Turistička zajednica područja Vrata Papuka.

-Bilo je prelijepo čuti ove zvuke u rano jutro i vjerujem da se svim našim mještanima svidjelo sudeći po onome što smo čuli od njih samih. Hvala Gradskoj glazbi Virovitica na dolasku i odličnoj svirci – rekao je načelnik Alen Jurenac koji je uz direktoricu TZP Vrata Papuka Anu Marunicu i dočekao glazbenike u Čačincima i ispratio ih na vožnju kroz mjesto.

Treba svakako istaknuti i vrijedne članove Udruge umirovljenika općine Čačinci koji su glazbenicima servirali doručak i okrjepu te sudjelovali u kompletnim pripremama za ovaj događaj.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content