Na području VPŽ teško stradala dva vozača motocikla, jedan prebačen u KBC Osijek, drugi u OŽB Našice

Tijekom proteklog vikenda u slijetanjima vozila s ceste, teške tjelesne ozljede zadobila su dva vozača motocikla, izvijestila je danas (ponedjeljak) Policijska uprava virovitičko-podravska.

U subotu oko 8:05 sati u Orahovici je 53-godišnji vozač upravljao motociklom i uslijed upravljanja vozilom neprilagođenom brzinom u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal. Nekontrolirano kretanje kanalom je završio udarivši prednjim kotačem mopeda u most od kojega se vozač odvojio od vozila i pao dvadesetak metara dalje u kanal, dok je motocikl ostao zaustavljen oko 25 metara dalje od mjesta udara. Vozač motocikla je za vrijeme vožnje koristio zaštitnu kacigu, a zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda prevezen je na liječenje u Opću županijsku bolnicu u Našice.

Istog dana oko 12:10 sati 28-godišnji vozač motocikla, koji je za vrijeme vožnje koristio zaštitnu kacigu, upravljao je motociklom dionicom ceste izvan naselja Novog Senkovca i Šaševa. Kada je pri vožnji izgubio nadzor nad vozilom došlo je do udara desne bočne strane motocikla u zaštitnu ogradu uz kolnik i pada vozača u putni kanal, dok je motocikl nastavio nekontrolirano kretanje po kolniku do slijetanja u putni kanal gdje je ostao zaustavljen. Vozač motocikla je u ovoj prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i prevezen je u KBC Osijek na daljnje liječenje, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content