NORIJADA 2024. Ispraćena još jedna generacija virovitičkih maturanata: Donosimo djelić atmosfere s ovogodišnje proslave

Maturanti diljem Hrvatske danas “slave” norijadu, zadnji dan njihovog srednjoškolskog obrazovanja. I ove generacije ispratili su razrednici, ravnatelji i profesori koji su im poželjeli sreću u novom poglavlju života.

Šarene majice danas od jutra plijene poglede. Maturanti su veseli, zabavljaju se i druže. Veselo, razigrano, maštovito i s puno elana, ali i sjete, bilo je i ove godine na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića, gdje su se okupili maturanti virovitičkih srednjih škola.

Grad Virovitica i ove im je godine organizirao zabavan program, a za dobru atmosferu pobrinuo se virovitički DJ KolakM. U sklopu programa, uz ples i pjesmu, ICV i Bistro Tricolore pizzama su nagradili najmaštovitije maturantske majice, odnosno one koje su skupile najviše lajkova na natječaju Informativnog centra Virovitica.

Prvo mjesto i 10 pizza, s natpisom “Na odjelu pune ruke posla, 5 godina mislim da je dosta. Naš razred pun je dijagnoza, hrvatskom zdravstvu loša smo prognoza”, osvojili su učenici 5. razreda smjera medicinska sestra/tehničar opće njege iz Tehničke škole Virovitica.

Drugo mjesto i 6 pizza pripalo je učenicima 4. razreda smjera drvodjeljski tehničar dizajner iz Tehničke škole Virovitica na čijim je majicama stajao natpis “Naša struka nije bruka, od AutoCAD-a nam je muka”.

Na trećem mjestu s 4 osvojene pizze, bili su ekonomisti, učenici 4. razreda Strukovne škole Virovitica s natpisom “α ∪ π**∪ ∑ aτ ∈ rIN ∪ opet πše ∑ o KViZ”.

Kako je bilo na ovogodišnjoj norijadi, plesu quadrille i kako su se maturanti veselili što je došao kraj njihovom srednjoškolskom obrazovanju, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo…

(www.icv.hr, foto: M. Rajnović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content