Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi gledatelje u Virovitičko-podravsku županiju: Evo koje su kandidatkinje u borbi za glavnu nagradu

Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi gledatelje u Virovitičko-podravsku županiju, a pobjedu će odnijeti jedna kandidatkinja! Pred gledateljima je, naime, ženski tjedan popularne kulinarske emisije. Prva koja će goste dočekati je računovotkinja Katarina iz Virovitice, piše RTL.

Katarina Maloča

Računovotkinja Katarina dolazi iz Virovitice, a u ‘Večeru za 5’ odlučila se prijaviti zbog kulinarskih sposobnosti i novog iskustva. Komunikativna je, simpatična i aktivna, a vrijeme voli provoditi s prijateljima, ali i sa svojim kućnim ljubimcima. Voli kuhati jela svjetskih kuhinja, no omiljena su joj jela s piletinom. Voli se baviti uređenjem interijera te je svoj dom ukrasila dekoracijama koje je sama izradila.

Maja Radić Kajzer

Prodavačica Maja dolazi iz Virovitice, a u ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog novog iskustva. Za sebe će reći da je simpatična i samozatajna, a dodaje i da voli čitati, kuhati te brinuti za svoju djecu. Najčešće kuha domaće specijalitete i tradicionalna jela.

Timoteja Pančić

Timoteja dolazi iz Suhopolja, po zanimanju je konobarica, no zaposlena je kao spremačica u školi. U ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog novog iskustva, poznanstva i dobre zabave. Komunikativna je, simpatična i stalno u pokretu. U slobodno vrijeme trenira, provodi vrijeme sa svojim sinom, voli kuhati i peći kolače. Obožava domaće specijalitete i tradicionalnu kuhinju, posebno kontinentalnu.

Marina Parić

Marina dolazi iz Antunovca i po zanimanju je kuharica. Hobiji su joj kuhanje, pletenje, heklanje i izrada dekoracija, a uz to uživa u bračnom životu. U emisiju se prijavila zbog novih poznanstava i želje da ostalima pokaže kako kuha. Ljubiteljica je kontinentalne, ali i mediteranske kuhinje.

Dubravka Holec

Kuharica Dubravka dolazi iz Virovitice, a u ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog novog iskustva i zabave. Od nje možemo očekivati tradicionalne specijalitete i domaću kuhinju. Posjeduje vrt, voli kuhanje te je brižna supruga i majka.

Popularni kulinarski show ‘Večera za 5’, omiljen kod gurmana, donosi razne recepte iz lonaca domaće kuhinje. Često kandidati pripremaju zanimljive specijalitete kako bi oduševili okusne pupoljke kandidata s kojima se natječu za prvo mjesto u svom tjednu natjecanja. Ocjene gostiju na kraju večeri čekaju se s nestrpljenjem jer iako se za stolom čuju pohvale, prava istina otkriva se tek pri ocjenjivanju.

(rtl.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content