Održano Otvoreno prvenstvo Orahovice u rješavanju sudoku zadataka te veliki PUB kviz: Damir Vratković pobjednik sudoka, a Enigmatska udruga Orahovica PUB kviza

U povodu 56. Orahovačkog proljeća Enigmatska udruga Orahovica organizirala je dva zanimljiva sadržaja: Otvoreno prvenstvo Orahovice u rješavanju sudoku zadataka te veliki PUB kviz. Oba natjecanje otvorio je izaslanik gradonačelnika Orahovice Tomislav Majetić.

-Prije svega hvala Enigmatskoj udruzi na tradicionalnom uključivanju u Orahovačko proljeće i organizaciji ovih zanimljivih sadržaja, a naravno veliko hvala i svim sudionicima na odazivu. Treba znati da su najveći pobjednici svi koji nastupe jer ovo  je zapravo jedno veliko prijateljsko druženje – rekao je Majetić.

U natjecanju u rješavanju sudoku zadataka sudjelovalo je 8 natjecatelja, a na kraju najuspješniji bio je Orahovčanin Damir Vratković, drugo mjesto pripalo je Moniki Jukić iz Feričanaca dok je broncu oko vrata stavio Sandro Bartolović iz Orahovice.

U PUB kvizu sudjelovalo je pet ekipa, bilo je zanimljivo i neizvjesno do samog kraja, borilo se za svaki bod. Na kraju pobjedu je odnijela Enigmatska udruga Orahovica, drugo mjesto osvojila je ekipa Pueblo dok je bronca pripala ekipi UHBL PTSP VPŽ.

-Vjerujem da je svima bilo zanimljivo i da su svi ponešto naučili te dobro ispitali vlastito znanje. Prije svega najvažnije je da smo se svi zajedno dobro zabavili, a naravno čestitam onim najboljima. Imamo u pripremi još sličnih natjecanja, posebno ovaj PUB Kviz koji se nakon Dana grada i sada Orahovačkog proljeća, pokazao odličnim i posjećenim pa je u planu još jedan u tijeku godine. Hvala od srca svima koji su se odazvali – rekao je predsjednik Enigmatske udruge Orahovica Stjepan Varaždinac.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content