Pobjede Pitomače, Slatine i Bratstva: No Limit TVIN na korak do titule, Standard proslavio naslov prvaka

Donosimo rezultate i strijelce u jučerašnjim utakmicama klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

3. NL SJEVER

PITOMAČA – VIROVITICA 3:1

Nogometaši Pitomače slavili su u županijskom derbiju koji je odigran na Gmanju. Momčad Ivana Presečana do vodstva protiv Virovitice došla je već u četvrtoj minuti preko Marka Matančića, a u preostalom vremenu do odlaska na odmor mreže su mirovale. Još su jednom uvodne minute bile kobne za “narančato-crne”. Prvo je Matej Babić nakon pet minuta igre u nastavku pogodio za 2:0, potom je prednost Pitomače povećao Boško Kosanović, da bi konačnih 3:1 postavio Ronaldo Rengel u 78. minuti utakmice.

4. LIGA BJ-KC-VT

SLATINA – BILOGORA 91 1:0

Slatinčani su na svom terenu ugostili drugoplasiranu Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja protiv koje su došli do minimalne pobjede. Utakmicu je obilježilo nekoliko kvalitetnih prigoda s obje strane, a jednu od njih iskoristio je Denis Petrinjak u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Gosti su u četvrtoj minuti sudačke nadoknade ostali s devet igrača na terenu nakon isključenja Željka Ostrmana i Vinicius Muniz Ribeira.

PREMIJER ŽNL

BRATSTVO – DINAMO (KD) 4:1

U jedinoj jučer odigranoj utakmici Premijer ŽNL Bratstvo je upisalo nova tri boda, ovog puta protiv Dinama iz Kapele Dvora. Dvostruki strijelac za Vinakovu momčad bio je Dino Milinović (7′, 44′), dok su po gol dodali Filip Rebić (25′) i Dario Godeč (83′). Jedini zgoditak Dinama djelo je Slavka Jagarinca u 80. minuti. Gostujuća momčad, koja je bila popunjena s nekoliko juniora, utakmicu je odigrala s 11 igrača.

1. ŽNL

NO LIMIT TVIN – OREŠAC 4:0

Nogometaši virovitičkog No Limit TVIN-a na korak su do naslova prvaka nakon uvjerljive domaće pobjede protiv Orešca 4:0. Theo Filipović bio je dvostruki strijelac za virovitičku momčad, dok su po gol postigli Benjamin Široki i Saša Ivan Švarbić.

2. ŽNL ISTOK

STANDARD – KRČEVINA 6:0

Nogometaši Standarda proslavili su naslov prvaka uvjerljivom pobjedom protiv Krčevine. Još je jednom raspoložen bio Kristian Kokorić koji je pet puta pogodio mrežu gostiju, dok je jedan zgoditak postigao Franjo Hudoletnjak.

MLADOST (B) – MIHOLJAC 2:1

Bakićka Mladost završila je na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s tri boda zaostatka za Standardom, a u posljednjem kolu slavili su protiv Miholjca s 2:1. Bojan Dmitrović poentirao je za prednost gostiju u 33. minuti, no već tri minute kasnije stvari na početak vraća Danijel Ciglar. Pobjedu domaćoj momčadi osigurao je Jurica Culej šest minuta prije kraja. Obje momčadi utakmicu su završile s 10 igrača na terenu. U domaćim redovima “pocrvenio” je Ivan Santi u 80., a u gostujućoj Josip Puškarić u 75. minuti.

MLADOST 1930 (ČAĐ) – SLAVONAC 2:1

I druga Mladost došla je do domaće pobjede uz isto kretanje rezultata. Slavonac je do vodstva došao u 10. minuti preko Alena Nikolausa, izjednačio je Luka Šokac šest minuta kasnije, a pobjedu domaćinu donio je Alen Puškadija u 48. minuti. Dodajmo i kako su obje momčadi utakmicu odigrale s 10 igrača.

PAPUK OSJEČKO 1664 – MELJANI 1:2

Istim rezultatom završila je utakmica između Papuka i Meljana, ovog puta u korist gostiju. Gabriel Hodak bio je strijelac u 20. minuti za 0:1, izjednačio je Dino Novotni u smiraj prvog poluvremena, a tri boda Meljanima donio je Alen Marović u 74. minuti susreta.

(www.icv.hr, mra, foto: NK Standard Nova Šarovka)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content