Povodom proslave Dana škole, renomirana nogometna sutkinja Sanja Rođak Karšić posjetila IOŠ Slatina

Jedna od najpoznatijih i ponajboljih hrvatskih nogometnih sutkinja Sanja Rođak Karšić bila je danas (petak) gošća Industrijsko-obrtničke škole Slatina.

Ideja tome stigla je od strane nastavnica škole Ivane Lukač Vuković, Barbare Vidović i Helene Roštaš. Naime, one su ovu svojevrsnu tribinu organizirale u sklopu provođenja e-Twinning, projekata ”Euro twin” i ”Budi uljudan, budi uzor”. Pošto nije nimalo mala stvar imati za gošću pravu sportsku profesionalku bogatog međunarodnog iskustva, ovaj je događaj uvršten i u program obilježavanja Dana škole.

Sanju Rođak Karšić, ženu iz Podravskih Sesveta koja je između ostalog sudila i finale Lige prvakinja i na Olimpijskim igrama, čast najaviti učenicima svih razreda IOŠ Slatina imao je ravnatelj Mladen Graovac.

Svojevrsnu prezentaciju o životnom putu i sportskim dostignućima gošće pripremili su učenici Frančesko Ivić i Martina Nikić, a o samim počecima susreta sa suđenjem, brojnim anegdotama s velikih svjetskih nogometnih natjecanja te s količinom truda i uloženog vremena potrebnih da bi se došlo u poziciju biti aktivnim sudionikom tih velikih utakmica, opširnije je ispričala sama gošća.

Sanja Rođak Karšić je odgovarala i na brojna pitanja učenika, a koje je na koncu ovog susreta srdačno nagradila i s nekoliko prigodnih poklona. Niti ona nije otišla praznih ruku jer joj je nastavnik Zlatko Šantić, također vrsni sportaš, između ostalog i Ironman i Icon, ispred cijelog školskog kolektiva uručio cvijeće.

(icv.hr, adf, dj; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content