Predstava “Pričanje priče: O čarobnim jabukama i živoj vodi” Kazališta Virovitica oduševila male Čačinčane

U povodu Dana općine Čačinci, Općina i Turistička zajednica Područje Vrata Papuka u maloj su sportskoj dvorani Osnovne škole Antuna Gustava Matoša jučer (ponedjeljak) organizirali kazališnu predstavu za djecu. Riječ je o predstavi Kazališta Virovitica pod nazivom “Pričanje priče: O čarobnim jabukama i živoj vodi”.

Predstavu potpisuje autorski tim Snježana Lančić, Sara Lustig, Goran Vučko, Monika Duvnjak i Silvijo Švast koji su i glumci u predstavi koja govori o putovanju tri brata u potrazi za čarobnim jabukama i živom vodom koja će pomladiti njihovog oca kralja.

Zanimljivost ove predstave je da glumci u tijeku predstave glume nekoliko likova te sami proizvode niz zvučnih efekata što rade na maestralan način. Mali Čačinčani i njihovi roditelji uživali su u predstavi i na kraju glumce pozdravili velikim pljeskom i oduševljenjem.

Bio je ovo drugi sadržaj u povodu Dana općine Čačinci, a sljedeći je na rasporedu u petak, 17. svibnja na boćalištu u Bukviku gdje će biti održani Sportski susreti čačinačkih udruga s početkom u 18 sati.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content