Priredbama, radionicama i darivanjem obilježen Majčin dan u Dječjem vrtiću Suhopolje

U ponedjeljak, 13. svibnja u popodnevnim satima u Dječjem vrtiću Suhopolje održana je igraonica za majke i djecu, polaznike vrtića, a povodom Majčinog dana koji se svake godine obilježava 12. svibnja.

Polaznici vrtića svoje mame obradovali su kratkim priredbama u sobama dnevnog boravka, a zatim ih darivali darovima koje su sami izradili sa svojim odgojiteljicama. Ove godine, djeca su majkama darivala mirisnu sol za kupanje što je sve mame oduševilo i obradovalo. Isto tako, dali su im i prigodne čestitke koje su vlastoručno oslikali i ukrasili, na što su svi bili izuzetno ponosni, pogotovu kad su vidjeli radost u maminim očima.

Zatim su prešli na igre koje su im pripremile odgojiteljice, poneke skupine su imale i radionice u kojima su izrađivali nakit, ukrašavali teglice salvetnom tehnikom, bojali bojanke. Vidljivo je koliko su i mame i djeca bili opušteni u prostoru vrtića, sobe i hodnici su odjekivali zajedničkim smijehom.

Nakon toga, izašli su svi zajedno na igru u dvorište vrtića koje je bogato opremljeno raznim igralima. Vladala je izuzetno vesela atmosfera, mame su imale priliku promatrati svoju djecu kako vladaju prostorom u kojem nisu one svakodnevno prisutne, njihove odnose s odgojiteljicama i prijateljima. Djeca su im demonstrirala svoje omiljene igre na dvorištu u kojima su i one zdušno sudjelovale.

Druženju je nazočio i načelnik općine Suhopolje Goran Doležal.

-Sve mame, kada su odlazile, imale su smiješak na licu, što je nama pokazatelj da su uživale u ovom događanju i također poticaj za nastavak organiziranja ovakvih druženja – poručili su iz DV Suhopolje.

Djelić atmosfere i više fotografija možete pogledati OVDJE.

(Dječji vrtić Suhopolje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content