Proslava blagdana Presvetog Trojstva u Čačincima završila uz zvukove tamburice: TS KAS raspjevao i rasplesao mnogobrojnu publiku

S nekoliko sadržaja kroz dan, a ponajviše svetom misom, obilježen je Dan nebeskog zaštitnika Čačinaca, presvetoga Trojstva i mjesni kirvaj, a sve je završilo onako kako to pravim Slavoncima i priliči, uz zvukove slavonske tamburice. Naime, u središtu Čačinaca sinoć (nedjelja) je održan koncert osječkog Tamburaškog sastava KAS.

Ulica, odnosno prostor između dva kafića ponovno je bio prepun, plesalo se, pjevalo, skakalo.

-Bravo naši Slavonci, ma to ne može nitko osim nas, ovako se ludo i od srca zabaviti i proveseliti. Dragi Čačinčani, sretni smo što smo večeras s vama na vaš dan, sretan vam blagdan Presvetoga Trojstva i vaš kirvaj, a kako što drugo može biti šećer na kraju ovakvog dana nego tambura – poručio je s pozornice pjevač sastava Dinko Glavaš.

Nizali su se hitovi KAS-a, ali i mnoge druge uspješnice drugih izvođača, a glasnice se nisu štedjele. Čačinci su svakako u dva protekla dana do kraja napunili svoje ulice i kako su sami mještani poručili putem društvenih mreža i na koncertima, sve je bilo odlično i pun pogodak.

-Drago mi je da su naši mještani uživali i jučer na koncertu grupe Vigor, ali i večeras uz Tamburaški sastav KAS, što je pokazatelj koliko ovakvi događaji trebaju Čačincima. Hvala svima od srca na ogromnoj posjeti. Svi smo uživali gledajući puno središte Čačinaca i siguran sam da je svako čačinačko srce u ove dvije večeri bilo veliko i puno – rekao je načelnik Alen Jurenac.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content