Redovna skupština Nogometnog kluba Brezik Našički: Ove godine klub će proslaviti 65 godina postojanja

Nogometni klub Brezik Našički jučer (petak) je u svojim prostorijama održao redovnu godišnju skupštinu. Između ostalih, na skupštini su nazočili i gradonačelnik Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler, u ime Sportske zajednice i županijski vijećnik Vanja Prošić, predsjednik NK NAŠK Matija Brkić, u ime Nogometnog središta Dražen Ibriks te drugi uvaženi gosti i članovi kluba.

Na samom početku skupštine predsjednik kluba Tomislav Pejak pozdravio je sve prisutne goste i članove te podnio Izvješće o radu za prošlu godinu te plan rada i financijski plan za 2024. godinu. Financijski izvještaj za proteklu godinu podnio je Ante Zubak, a izvješće Nadzornog odbora podnio je Franjo Baričević.

U prošloj godini klub je u jesenskom dijelu sezone završio na 11. mjestu, a u proljetnom na 13. mjestu. Tijekom prošle godine u suradnji s gradom Našicama i Mjesnim odborom napravljena je zamjena dotrajalih rasvjetnih tijela te su napravljene nove kućice na igralištu. U ljeto je bila organizirana škola nogometa za djecu od 6 do 10 godina te je klub prijavio ekipu početnika na natjecanje u ligi mladeži dok se u srpnju održao tradicionalni turnir u boćanju na travi povodom proslave Dana Grada Našica.

U planu za ovu godinu je jačanje ekipe i afirmacija mladih igrača početnika i pionira, aktivirati što više simpatizera kluba, sudjelovati u proslavi Dana Grada Našica, organizirati tradicionalni turnir u boćanju te u suradnji s Turističkom zajednicom planiraju po prvi puta organizirati Dalmatinske ljetne večeri koji će se održati 20. srpnja.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je kako NK Brezik ima dugu tradiciju sportskog djelovanja, a ove godine slave 65. obljetnicu.

– Nogometni klub Brezik ovo obilježava 65. godina postojanja što je zaista velika obljetnica. Bitno je naglasiti kako je Nogometni klub Brezik s Boćarskim klubom centar sportskog, kulturnog i društvenog zbivanja u Breziku. Ono što je zaista važno reći je kako klub okuplja veliki broj mladih ljudi i da ima nogometu školu za djecu od 6 do 10 godina. Klub djeluje kroz razne manifestacije, a ove godine će po prvi puta organizirati Dalmatinske ljetne večeri. Gledajući njih i njihovu volju, entuzijazam i strast ja sam uistinu siguran kako će ova nova manifestacija zaživjeti u jednu jako lijepu tradiciju. Ovim putem želio bih čestitati klubu na njihovom predanom radu i trudu te poručiti kako će Grad Našice uvijek stajati iza njih – izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Predsjednik kluba Tomislav Pejak rekao je kako je klub ispunio ciljeve za prošlu godinu te se nada kako će i dalje nastaviti s dobrim rezultatima.

-Što se tiče financijskog djela ovim putem želio bih se zahvaliti gradonačelniku Krešimiru Kašubi i Gradu Našicama, Sportskoj zajednici te svima našim simpatizerima jer bez njim mi kao klub ne bi mogli opstati. Moram istaknuti kako ove godine imamo mladu ekipu početnika s kojima planiramo jako puno raditi. Cilj nam je u ovoj godini da nastavimo s dobrim rezultatima te da se fokusiramo na što više treninga – izjavio je predsjednik Pejak.

Puno uspjeha u daljnjem radu na skupštini su zaželjeli i direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler, županijski vijećnik Vanja Prošić, predsjednik NK Našk Matija Brkić, u ime Nogometnog središta Dražen Ibriks, predsjednik Udruge Stari Športova “Slavonac” Stjepan Konjetić te drugi uvaženi gosti.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content