Špišić Bukovica bila domaćin Općinskog vatrogasnog natjecanja: Vatrogasne ekipe pokazale svoju posvećenost, vještine i timski duh

Jučer (nedjelja) je Špišić Bukovica bila domaćin uzbudljivog Općinskog vatrogasnog natjecanja. Na nogometnom igralištu okupili su se članovi DVD-a domaćina te iz Vukosavljevice i Bušetine.

Natjecateljski duh bio je posebno izražen u kategoriji dječjih ekipa, gdje je DVD Vukosavljevica u ženskoj kategoriji osvojio impresivnih 381,75 bodova. U muškoj kategoriji, domaći tim DVD-a Špišić Bukovica 1 pokazao je izvanrednu izvedbu osvojivši prvo mjesto sa 393,88 bodova, dok je druga ekipa DVD-a Špišić Bukovica osvojila drugo mjesto sa 383,60 bodova.

U kategoriji mladeži, ženska ekipa DVD-a Vukosavljevica osvojila je 1041,10 bodova, a muška ekipa DVD-a Špišić Bukovica 1011,70 bodova.

Natjecanju nije nedostajalo uzbuđenja ni u kategoriji odraslih ekipa. U muškoj A kategoriji, DVD Vukosavljevica i DVD Špišić Bukovica su se nadmetali za prva mjesta, a na vrhu je u konačnici zasjeo DVD Vukosavljevica sa 377,57 bodova. U ženskoj B kategoriji DVD Vukosavljevica osvojio je 319,20 bodova.

U kategoriji muških B ekipa, DVD Vukosavljevica nastavlja svoj uspjeh osvojivši prvo mjesto s 394,94 bodova, dok je DVD Špišić Bukovica zauzeo drugo mjesto s 346,80 bodova.

Natjecanje je bilo prilika za vatrogasne entuzijaste da pokažu svoju posvećenost, vještine i timski duh. Svojim dolaskom podršku je dala i predsjednica Općinskog vijeća Općine Špišić Bukovica Sanja Stubičar koja je čestitala svim sudionicima na njihovim izvanrednim postignućima te istaknula važnost ovakvih događaja za zajednicu.

(icv.hr, žđl, DVD Špišić Bukovica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content