Tvrtka “Optimum” proslavila 20 godina uspješnog poslovanja

U doba brze promjene u poslovnom svijetu, stabilnost i kontinuitet su ključni za uspjeh, zajedno sa zadovoljstvom zaposlenika. Upravo u takvom dinamičnom okruženju ističe se virovitička tvrtka Optimum d.o.o., koja slavi dvadeset godina neprekidnog poslovanja i uspješnog rada.

Unatoč turbulentnim vremenima, uključujući globalne krize i pandemije ova virovitička tvrtka obilježila je ovu veliku godišnjicu. Njihova odgovorna praksa omogućila im je proširenje poslovanja ne samo unutar Virovitičko-podravske županije, već i širom regije, otvarajući poslovnice u Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici i Suhopolju.

U povodu ovog značajnog jubileja, direktor Božo Batković je dodijelio zaslužene nagrade svojim djelatnicima koji su svojim predanim radom pridonijeli uspjehu tvrtke.

IMGL0354

Sa simboličnim srebrnjacima s ugraviranim posvetama nagrađeni su Darko Deskar i Margita Batković Rakijašić za 10 godina rada, dok su Anita Smiljanić i Branka Poljak dobile priznanja za 15 godina predanog rada. Davor Kolunđić, Dalibor Šmer, Angelina Šandrk i Kristinka Lončarić, svi s više od 5 godina iskustva, dobili su priznanja za svoj trud.

Ostali zaposlenici, iako nisu bili obuhvaćeni specifičnim brojem godina, također su simbolično nagrađeni. Nakon emotivnog govora direktora Batkovića, djelatnici su mu u znak zahvalnosti uzvratili simboličnim darom.

– Uz neizmjernu zahvalu svim djelatnicima i poslovnim partnerima kao i dobavljačima iskreno se nadamo da ćemo nastaviti s pozitivnim poslovanjem jer smo u ovih 20 godina postali jedan od lidera u prodaji građevinskog materijala za građane, kao i opskrbi građevinskih tvrtki u razvoju gospodarstva i izgradnji naše i susjednih nam županija – istaknuo je direktor Batković.

(promo)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content