U Centru za kulturu “Drago Britvić” u Pitomači održane završne svečanosti djece Dječjeg vrtića Potočnica

Pred školarcima je jedno novo razdoblje kojim će ubrzo zakoračiti. Iza njih ostaje vrtić, a sa sobom iz njega nose lijepe uspomene na sklopljena prijateljstva, na svoje “tete” i sve ugodne i radosne trenutke.

Svojim nastupima, recitacijama, pjesmama i plesovima, mališani DV Potočnica prisjetili su se svih zajedničkih trenutaka te izrazili svoju dječju i veselu zahvalnost za sve što su u vrtiću radili.

– Na poseban način želim pozdraviti one osobe koje su najzaslužnije što smo danas svi ovdje, a to su naši roditelji. Dragi roditelji, hvala vam na iskazanom povjerenju i što ste svoju djecu povjerili vrtiću . Nadamo se da smo bar malo doprinijeli u njihovom odrastanju i odgajanju kojem ste vi dali temelj. Zahvaljujemo na podršci, povjerenju i poštovanju koje osjećamo- istaknula je ravnateljica vrtića te dodala:

– Želim posebno zahvaliti djelatnicama vrtića, mojim kolegicama, na predanom radu, brizi i ljubavi koju svakodnevno pružaju u radu s djecom. Našim budućim prvašićima želimo puno uspjeha u školi. Neka i dalje ostanu ovako spontana i otvorena, razigrana i radoznala, željna znanja, radosna i vesela kao što su i do sada bila- dodala je.

(DV Potočnica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content