U Muzeju Grada Đurđevca izložba najboljih fotografija iz čitavoga svijeta povodom 10. obljetnice renomiranog međunarodnog salona fotografije

U petak 10. svibnja u 19 sati u Muzeju grada Đurđevca bit će otvorena velika izložba nagrađivanih fotografija osamdesetak autora iz čitavog svijeta. Poziv je to svim ljubiteljima fotografije i likovnih umjetnosti da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i na jednom mjestu uživaju u privlačnoj ljepoti fotografije kao vizualnog medija.

Izložba je to povodom 10. obljetnice renomiranog međunarodnog salona fotografije Pannonia Reflections, kojeg uspješno organiziraju fotografi iz slovenskog grada Lendave. Riječ je o jednoj od najboljih i najcjenjenijih međunarodnih izložbi pod pokroviteljstvom FIAP-a, a od članova Foto-kino kluba Picok na njoj su sudjelovali Mato Zeman i Željko Car. Spomenimo da su posljednjih godina među najnagrađivanijim autorima na ovoj izložbi članovi Foto kluba Zagreb.

Riječ je o retrospektivnoj izložbi koja će na jednom mjestu predstaviti najbolje fotografije koje su nagrađivane na spomenutom salonu fotografije, koji je poznat po vrednovanju kvalitete, originalnosti i kreativnosti fotografa. Bit će izloženo ukupno 88 fotografija u galerijskom prostoru đurđevačkog Starog grada.

(djurdjevac.hr)

MUZEJ FOTO 1024x707 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content