U tijeku je izgradnja pješačke staze u Vinogradskoj ulici u Pitomači

U Vinogradskoj ulici u Pitomači u tijeku je izgradnja pješačke staze. Radovi se izvode u sklopu provedbe projekta „Izgradnja pješačke staze u Pitomači – Vinogradska ulica, k.č.br. 3105, k.o. Pitomača I“ koji Općina Pitomača provodi uz sufinanciranje Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Ugovor o izvođenju radova izgradnje dijela pješačke staze u Vinogradskoj ulici u Pitomači (dionica od kućnog broja 1 do kućnog broja 21) općinski načelnik Željko Grgačić sklopio je s KOGRAD-om, obrtom za graditeljstvo, transport i usluge, čiji je vlasnik Leo Balać, sa sjedištem u Kladarama u vrijednosti od 79.857,81 eura s PDV-om s rokom izvođenja sredina srpnja ove godine. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sufinancira radove u iznosu od 30.000,00 eura kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice u 2024. godini.

Cilj projekta je osigurati održivi rast i razvoj lokalne zajednice ne bi li se pomoglo gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji potpomognutog područja odnosno Općine Pitomača kroz izgradnju pješačke staze u naselju Pitomača.

(pitomaca.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content