Uskoro drugo izdanje Našičke fešte: Slavonia Band, natjecanje u kuhanju čobanca i besplatna voletina za posjetitelje

Danas (petak) je gradonačelnik Krešimir Kašuba, uz direktoricu Turističke zajednice grada Našice Ines Resler, u svom uredu ugostio organizatore Našičke fešte II, predstavnike Gastronomske udruge GUN Našice na čelu s predsjednikom Vedranom Borjanom.

I Grad Našice i Turistička zajednica grada ovim su činom dali potporu manifestaciji koju će i sufinancirati sa željom da se Našice promoviraju u gastronomskom, turističkom i društvenom smislu.

Organizatori, Udruga GUN, zahvalila je na potpori i dodala da ove godine pripremaju još veću i sadržajniju manifestaciju koja će trajati dva dana, a uključuje natjecanje u kuhanju čobanca i druge zanimljive igre, podjelu besplatne voletine te dodatan sadržaj za djecu.

Gradonačelnik je pohvalio sve aktivnosti koje je udruga od svog osnutka prije dvije i pol godine napravila, posebno prvu Našičku feštu koja je okupila veliki broj ljudi i bila je kvalitetno organizirana. Takav tip događaja pokazao je da upravo to Našičani traže, ali ne samo oni nego i šira zajednica.

Direktorica Resler se zahvalila GUN-u na radu i organizaciji Fešte na kojoj će nastupiti i Slavonia band uz podršku Turističke zajednice.

Manifestacija koja traje dva dana

Predsjednik Vedran Borjan još je jednom ovim putem pozvao sve sugrađane i posjetitelje da dođu na Našički feštu II.

– Pozivam sve sugrađane i posjetitelje na Našičku feštu II koja će se održati 31. svibnja i 1. lipnja na Poligonu u Našicama. Za razliku od prošle godine, ovogodišnja Fešta traje dva dana i bit će puno bolja, sadržajnija te se veselimo dolasku svih gostiju na ovaj gastronomsko-glazbeni događaj – rekao je predsjednik Borjan.

(nasice.hr)

Plakat 4

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content